Webdesign

Wij bouwen uw website en maken daarbij gebruik van de meest innovatieve webtechnologie zonder uw portemonnee uit het oog te verliezen.
Aangepast voor alle mobiele apparaten, goed vindbaar, volledig door uzelf te beheren en razendsnel bereikbaar.

Responsive Design

Responsive design

Naast een vlotte bereikbaarheid moet een website vooral goed leesbaar zijn vanop elk apparaat. Een groot deel van uw bezoekers gebruiken immers een mobiel apparaat en dat aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. Responsive design wil zeggen dat de layout van uw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website wordt bekeken.
Dat is vandaag een absolute must! Hoewel responsive design intussen een standaard is, zijn er nog heel wat websites die hier niet aan voldoen en dat is niet zonder gevolgen. U verliest niet alleen bezoekers, maar ook uw positie in de resultaten van zoekmachines gaat erop achteruit!

Hosting

Optimale bereikbaarheid

Speed is everything!
53% van de internetgebruikers verlaten een website als het langer duurt dan 3 seconden om de pagina in te laden.
IT Lievegem voorziet naast het bouwen van websites ook supersnelle hosting vanaf € 2,54 p.m.
Met één van onze webhosting-pakketten hebt u kwaliteit en stabiliteit voor uw website aan de scherpste prijs. Ook kan je uw online omgeving zelf beheren met cPanel, het meest innoverende en performante controle-paneel ter wereld.
Meer informatie vind u hier...

CMS

Zelf bijwerken

Een website moet dynamisch zijn en regelmatig nieuwe inhoud publiceren.
Dat zorgt ervoor dat bezoekers geneigd zijn om naar u webstek terug te keren. Het is dan ook heel belangrijk dat u zelf op een eenvoudige manier regelmatig nieuwe inhoud kan toevoegen. Hiervoor gebruiken we een cms en is voorzien om op een makkelijke manier uw bestaande inhoud te bewerken of aan te vullen. Er zijn vandaag verschillende CMS systemen in omloop voor verschillende doeleinden. In functie van het project maken wij gebruik van onderstaande om uw project te realiseren:

  • Drupal
  • WordPress
  • OpenCart
SEO

Verschijnen in Google

Een zoekmachine wil aan de bezoeker een zo relevant en kwalitatief mogelijk resultaat bieden op basis van de opgegeven zoektermen. Daarom zal een website eerst geëvalueerd worden vooraleer hij verschijnt in de resultaten.
Hoe zoekmachines de ranking van websites bepaald is niet vrijgegeven, maar er zijn intussen al heel wat van de gebruikte parameters bekend.
Zoekoptimalisatie is van cruciaal belang om bezoekers naar je website te leiden.
Er zijn 3 grote pijlers die uw positie in de resultaten zullen bepalen:

  • Techniek (SSL, responsive design, .. )
  • Inhoud (verhouding inhoud / zoekwoorden )
  • Autoriteit ( links vanop externe pagina's )